Theater 170.000 & aanbevelingen Limburgse Huisvestingsmaatschappij

Woensdag 12 oktober om 19u in CC Leopoldsburg

Buurt- en opbouwwerkers van SAAMO Limburg ontvingen veel verontrustende signalen over de komst van één Limburgse Huisvestingsmaatschappij bij de doelgroep. Ze legden hun oor te luisteren bij kandidaat- en sociale huurders en verzamelden hun vragen en bezorgdheden over de fusie van SHM’s en SVK’s. We stellen ze dan graag aan de sociale huisvestingssector en de lokale besturen voor om van de Limburgse Huisvestingsmaatschappij een succes te maken.

 

Uitnodiging

 

Iedereen is welkom op de theatervoorstelling ‘170.000’ van armoedevereniging Ons Centrum met aansluitend de presentatie van onze aanbevelingen aan de nieuwe Limburgse Huisvestingsmaatschappij:

  • Woensdag 12 oktober 2022
  • Voorstelling start om 19 uur
  • CC Leopoldsburg (Kastanjedreef 1, 3970 Leopoldsburg)

De voorstelling is gratis, maar gelieve in te schrijven via dit formulier:

https://forms.office.com/r/LF01zqf8dz

 

 

Participatief theater

 

Het theaterstuk 170.000 neemt je mee in de leefwereld van kandidaat en sociale huurders. Ze laten op een ‘enthousiaste’, ‘pakkende’ en ‘grappige’ manier zien, hoe zij kijken naar de woonproblematiek in Vlaanderen en meer bepaald naar de situatie binnen de sociale huisvestingssector.

In de theatervoorstelling maak je kennis met Veerle en Miranda. Veerle is op straat gezet, wacht. Miranda werkt voor de huizendienst, met een lijst. Twee verhalen over wachten en lijsten die soms lijken op twee werelden ver van elkaar, maar is dat wel zo?

Bekijk de trailer:

 

https://vimeo.com/752061060