Warm, warmer, warmst. Steun jij de SAAMO-projecten van De Warmste Week?

Vlam mee voor een warme Jeugd met deze SAAMO-projecten

Niet iedereen groeit op zonder zorgen. Daarom vlamt De Warmste Week dit jaar voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren. Want elk kind heeft recht op een warme jeugd, vol kansen om zich te ontplooien en om zorgeloos te spelen, te puberen en plezier te maken.

 

Drie SAAMO-projecten doen mee met De Warmste Week. Elk project draagt bij aan het creëren van een omgeving waarin elke jongere en elk kind zich veilig kan voelen, gedijen en bloeien.

 

Feesten zoals iedereen met SOMA in Maasmechelen

 

SOMA wil kwetsbare kinderen in en rond Maasmechelen traditionele en minder traditionele feesten laten beleven zoals elk ander kind. Waar nu verschillende organisaties iets kleinschalig organiseren wil de armoedevereniging de krachten bundelen om samen te feesten. Zo brengen ze niet alleen meer mensen samen. Ze brengen ook diensten die met kwetsbare kinderen werken sterker met elkaar in verbinding. Samenwerking zorgt voor betere, warme doorverwijzing.

 

soma feest

 

Tienertalent stimuleren met Brede School Beringen

 

Met vrijetijdsactiviteiten wil Brede School Beringen de talenten van kinderen ontdekken en ontwikkelen. Het project ‘Discover’ stimuleert tieners om samen hun talenten te verkennen, te ontwikkelen en deze in te zetten bij toekomstige uitdagingen.

 

BBB

 

Vrijetijdsactiviteiten voor kwetsbare gezinnen met De Nieuwe Volksbond

 

Armoedevereniging De Nieuwe Volksbond wil kwetsbare gezinnen in Tongeren de kans geven om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten. Samen met andere organisaties wil ze grotere uitstappen organiseren voor het hele gezin.

 

DNV