Wij zoeken een collega!

Vacature sociale innovatiecoach

SAAMO Limburg is op zoek naar een freelance sociale innovatiecoach. De sociale innovatiecoach zorgt voor structurele inbedding van sociale innovatie binnen SAAMO Limburg. Deze persoon is de katalysator en faciliteert verbeterings- en vernieuwingsprojecten binnen de organisatie.

We werken aan complexe, maatschappelijke problemen die niet mogen vastroesten in gangbare oplossingen, invalshoeken en werkwijzen. Waar nodig moeten we op zoek gaan naar vernieuwing en de gekende paden verlaten. Bovendien wordt het innovatieve karakter bepaald in relatie tot de context waarin het wordt toegepast: het is hierbinnen dat de betrokken probleemoplossing een vernieuwing en/of een verbetering moet inhouden. Zo bouwen we mee aan een samenleving waarin er plaats is voor iedereen.

Bouw jij mee en zorg jij ervoor dat onze opbouwwerkers doordrongen worden van sociale innovatie?

Als freelance sociale innovatiecoach ga je een 40-tal werkdagen aan de slag bij SAAMO Limburg, gedurende één jaar met kans op verleningen tot 2025. We verwachten je kandidatuur met motivatie en relevante ervaring uiterlijk voor 28 februari 2022 aan lydia.heynen@saamolimburg.be

Hopelijk tot binnenkort in het SAAMO Limburg team!

 

Meer info: vacature sociale innovatiecoach