Wij zoeken een collega!

Vacature opbouwwerker Café Anoniem

Voor Café Anoniem, dé plek met de laagste drempel voor dak- en thuislozen in Hasselt, zijn we op zoek naar een maatschappelijk geëngageerde collega. Misschien wel jouw droomjob? Of ken je iemand voor deze interessante functie?

Café Anoniem is in de winter dagelijks en in de zomer 6 dagen op 7 geopend. Opbouwwerkers, ondersteunende medewerkers en een enthousiaste groep vrijwilligers zetten zich in om een warme thuis te creëren voor de dak- en thuislozen van Hasselt en omgeving. Zij hebben vooral nood aan een gezellige ontmoetingsplaats met een dienstenaanbod zoals onder andere was- en douchemogelijkheden, betaalbare maaltijden, computergebruik met gratis wifi, een oplaadstationvoor GSM’s, de beschikbaarheid van lockers om persoonlijke spullen veilig in op te bergen, een rollend huurwaarborgfonds. Via een projectmatige insteek zetten de opbouwwerkers in op het versterken van de doelgroep en het aankaarten van knelpunten bij het beleid.

Solliciteren kan nog tot en met 12 december 2021 via https://saamolimburg.be/jobs/ en wordt de nieuwe collega van het Café Anoniem team en alle andere fijne mensen bij SAAMO Limburg!

Meer info over Café Anoniem kan je hier vinden.